Szarvas

Babák Mihály az egyik legtöbbet felszólaló képviselő

Babák Mihály az egyik legtöbbet felszólaló képviselő

Békés megyében első helyen van Szarvas polgármestere a parlamenti felszólalásokat tekintve, de országosan is az élvonalba tartozik.

Parlament,


363 képviselő hallatta hangját 2013-ban.Harminchárom képviselő nem szólalt fel az idén a parlamentben. A legtöbbször FónagyJános fejlesztési minisztériumi államtitkár, a leghosszabban, több mint 27 órát a jobbikos Staudt Gábor beszélt, írja az MTI.Orbán Viktor miniszterelnök 81-szer beszélt, összesen több mint három órán keresztül.

A TOP 20 felszólaló között ott találjuk Szarvas polgármesterét, a fideszes Babák Mihályt 101 felszólalással, mely összesen több mint 7 óra időben. Békés megyét tekintve ő a csúcstartó. Orosháza polgármestere, dr. Dancsó József (Fidesz) többek között adótörvényekről beszélt a Parlamentben, Gajda Róbert a szabálysértésekről, Farkas Zoltán a halgazdálkodásról, dr. Kovács József pedig az egészségügyről ejtett szót főként. Dankó Béla a termőföldek védelméről értekezett, Vantara Gyula (Fidesz), Békéscsaba polgármestere pedig mind az öt felszólalása során a bizottsági véleményeket ismertette a beol tájékoztatása szerint.

-csa-